Friday, May 25, 2012

BLOUSE (2nd Batch)

*Ehem* 
2nd batch pulak ye.. tapi stock tak berapa nak banyak..  so sapa dulu dia dapat.. aku tak leh nak hold lama-lama booking yer.. 



2 tones Tops - RM55 *free postage*
(free size)
(ukuran dada 45cm)
can be worn with cardigan or blazer.. 

brown/black (available)




mustard/blue (sold out)





POLKA DOTS BLOUSE - RM59 *free postage*
(FABRICS VERY SOFT AND COMFY)


yang aku pakai nie aku assume S size (Green).. tapi sebenarnya orang size M pon boleh muat.. pakai dengan leggings pon cun.. ada button tepi.. ko tanak button ko lepaskan jer ;) 

Ada different sizes.. first come first serve.. 
Peach
Size available : 
S (sold out)
XL (sold out)

White
Size available: 
M (sold out)
L (sold out)

Green
Size available:
S
(sold out)


dah itu je aku nak cakap.. sekian terima kasih.. nak order boleh email aku:

framekasih@yahoo.com


Tuesday, November 29, 2011

BLACK PANTS

BLACK PANTS     (RM49.90) - SOLD OUT

Amacam? bajet artis tak? hahaaaaa.. eh ada orang komen kata ai bajet artis.. kuakakakaa... alaaa sensitip sangat la plak... no no noooo.. jangan sentap-sentap... ai tak bajet artis.. artis yang bajet macam ai.. hahahaaaaa *gelak guling guling manja ke kanan dan ke kiri*

ok now kita focus.. ok aku jual seluar nie.. ada 2 size... 

Free Size - RM 49.90
pinggang - 26 inci
labuh - 38 inci

XL - RM 49.90 
pinggang - 30 inci
labuh - 36 inci


(ukuran pinggang ialah ukuran lilit dan ukuran sebelum stretch)


Besar ke kecik ke harga sama..tak kuasa nak letak harga lain-lain...yang aku tengah jadi model nie haruslah Free Size kan... ukuran takde.. sebab tu kita panggil Free Size.. paham? so agak-agak lah kan.. tinggi ai 160cm... sapa sama tinggi ngan aku dan LANGSING macam aku.. boleh lah order FS.. muahahhaaaa *pangggg sedas*


pants ni stretchable.. so don't worry... dan aku sangat particular ye.. aku pakai sebab aku nak tau.. dia nipis ke tak.. stok nampak spender ke tak... dan lepas pakai aku puas hati sebab walaupon dia stretch tapi tak nipis.. dan tak lah mencengkam bontot.. paham cengkam bontot? tak paham? ok bih kurang bontot sedut seluar paham?.....euwwwwwwwww.. tak suke tau macam tu!!!! hahahaaaa.. yang ni selesa... tak lah tebal.. ringan je.. yang penting bila aku kepanasan masa photoshoot nie.. aku lek jer leh menyangkung sambil angkat seluar sampai lutut..selesa!!! hahaha.... pastu nyamuk datang beramai-ramai.. hahahaaaaaa...

aku galakkan orang bertudung dan bersize besar-besar comel pon sesuai.... sebab tu ktorang amik black dulu.. sebab aku sendiri pon prefer seluar kaler hitam supaya tak 'jarang'... dan nampak kurus..

orang pregnant adalah orang paling sesuai jugak!! hahaa.. sebab pinggang kain nie bukan stok getah mencengkam.. so boleh lah ko memboyot sambil still nampak gohjessssssss!!!! wiwittttttttttttttttt... kalau pregnant boleh amik size XL... kang orang tanya pulak size XL tu sesuai utk gemuk tahap apa? okkkk besok aku masukkan size labuh dan size pinggang utk both Free Size dan XL ok.. 

selesa.. nak lari kalau kena kejar hanjeng pon takde hal babe.. boleh digayakan dengan baju apa-apa pon.. baju singkat ke.... pakai ngan cardigan pon cantek ;) 

disebabkan selesa, masa open booth kat bazaar hari tu pon aku pakai lagi seluar nie.. hahahaaa.. menyampah budak-budak ni tengok aku... sukaaa naaauuu seluar tu... yelah.. kata kerja 9.00am-6.00pm.. panas-panas.. peluh ketiak tu kan.. kang pakai jeans.. lagi lah panas.. so pakai black pants ni rasa casual dan santai.. agak-agak panas.. aku rapatkan kerusi ke meja.. sinsing seluar sampai lutut.. lekkkk je takde orang nampak.. hahah.. berbaloi lah rm49.90.. lenjan sampai lunyai ;)


Sesiapa yang berminat untuk Shopping apa-apa kat atas nie.. boleh email aku:-


framekasih@yahoo.com


please provide your:-

name:
contact no:
address



*please add another RM3.00 for postage*



tapi kalau sesiapa yang stay kat Putrajaya / Shah Alam... kita boleh jumpa.. aku pass terus je senang..

BROOCH FOR SALE

 Brooch semua from Korea sebab i baru balik dari sana ;) As semua orang tau, Korea punye brooch adalah terbaik... kualiti tip top... tak sama dengan Brooch China dan Brooch Taiwan.. maybe sebab batu dia yang buat dia cantik. tapi ni dalam gambar tak berapa nak shine.. kalau tengok real, batu dia memancoooor mancorrrr cahaya.. hahahaa... 

So siapa nak brooch Korea boleh email cepat-cepat.. jual kat luar adalah mahal, i dah tengok.. huhu... boleh beli untuk diri sendiri, untuk mak, kakak, mentua, gelpren or untuk present ;)

first come first serve basis

BF 1 - RM 55

BF2 - RM55

BF3 - RM55

BF4 - RM55

BF5 - RM35

BF6 - RM35

BF7 - RM35

BF8 - RM35

BF9 - RM35

BF10 - RM35

BF11 - RM35

BF12 - RM35

BF13 - RM35

BF14 - RM35

 BF15 - RM30

BF16 - RM30


Email : framekasih@yahoo.com






please provide your:-
name:
contact no:
address:





*Please add another RM4 for postage*

SMURF AND ANGRY BIRDS

ALL ITEMS SOLD OUT


SMURF SOFT TOYS  (RM59.90)

A1


A2


A3


papa-specky-clumsy


smurf soft toys ni collectable items... so orang tua-tua macam ahkak *ehemmm* tak tua sangat laaaaa... yang muda remaja macam ahkak, boleh beli jugak... apa nak malu? aku ni hah dah bangka.. tapi suka je soft toys.. sebab aku plan nak buat rak kat bilik Acih.. dan aku nak susun segala soft toys acih yang comel.. yang buruk nak buang tong sampah.. hahahaaa... 


Oh lupa nak bagitau.. smurf ni ada tali ye.. kalau agak-agak anak-anak korang suka tendang-tendang toys sampai kepam... boleh lah kita sangkut tinggi-tinggi macam nie.. ;) kita mesti kejam okehhhhhhhhh!!!! 

untuk makluman korang, toys ni sangat berkualiti setanding soft toy smurf kat toys ur us.. kalau berani pegi lah usha kat sana berapa ringgit.. menyesal ko tak beli ngan aku... hahahahaaaaa *gelak syaiton* aku dah check kualiti smurf ktorang nieh.... kalau sesapa nak cakap.. alaaaa kat pasar malam murah je... rm20 pon ada.. helllllllllllooooooooooooooooooooooooooooooooo.... tak main lah soft toys muka senget benget, bulu panjang pendek.. bahaaaaaaaaaaa... (sorry takde niat kutuk toys pasar malam sebab aku pon beli gak).. tepuk dada tanya lah selera....... cuma stock terhad sebab sebelum publish kat blog haku dah jual kat the strand (bazaar) dan kat office.. hahahaaa... first come first serve basis ya ;)


SMURF PENCIL CASE  (RM19.90)

B1


 B2


 B3


B4


Smurf soft pencil case ni pon gebu okeh.. ada pemegang/penyangkut.. 

 Ada 4 characters.. suka hati korang nak yang mana.. bagitau je code apa...i love this blue soft smurf case nie.. kalau ko dah isi segala pencil/eraser/ruller bagai.. dia jadi kembung pastu rasa nak peluk-peluk sebab dia soft jer.. nasib lah aku ni dah tua bangka.. stok guna kat opis je... kalau student sekolah or college or Uni.. dah lama sangkut luar bag bagi nampak poyo... luar bag okeh.. bukan dalam bag!!!!!! 





SMURF PENCIL CASE  (RM 12.90)


C1




C2




C3




C4




ANGRY BIRDS PENCIL CASE  (RM 14.90) 


 D1



D2



 D3




ANGRY BIRDS PENCIL BOX  (RM 15.90)




E1

Ada warna merah jer and limited item.. kalau habis stock no more new stock.. so hurry book yours now!


please provide your:-

name:
contact no:
address:


*Price untuk Soft Toys RM59.90 including postage*

*Please add RM3 (postage) for other items*


(sorry gambar senget benget.. sebab copy paste entry from blog kasihaleeya )